تاریخچه بیل مکانیکی قسمت سوم
دو نوع بیل هیدرولیکی ذکر شده تحت عناوین Armstrong، بیل هیدرولیکی Gradall، بیل هیدرولیکی Yumbo مدل S25 و بیل های هیدرولیکی مدل TU و TY45 از کمپانی Poclain، بعنوان نوعی اساس و پایه برای تولید بیل هیدرولیکی با فناوری کامل تر تلقی می گردند. بیل های هیدرولیکی در اوایل سال 1950 در اجرای عملیات هایی نظیر اکتشاف و استخراج معادن عظیم، بجای بیل های کابلی قدیمی مورد استفاده قرار گرفتند.
طی این سالها، بدلیل اینکه تولید بیل های هیدرولیکی در مقایسه با بیل های کابلی بسیار ساده تر بوده، بسیاری از تولید کنندگان با تولید و فروش این نوع بیل ها در بازار مطرح شدند. با این حال، در دهه 1960 سیستم های هیدرولیکی در صنعت جایگاه ویژه و قابل اعتمادی پیدا کردند.
در این زمان، بسیاری از تولید کنندگان بیل کابلی نیز تغییر رویه داده و وارد بازار تولید و فروش بیل های هیدرولیکی شدند اما رقابت با تولید کنندگانی که تنها در عرصه هیدرولیکی فعال بودند امری دشوار بوده و موجب شد برخی از آنها موفقیت کافی را کسب نکنند.
بیل های هیدرولیکی در طی دهه های 1960 و 1970 تغییر اندازه و همچنین تغییر کاربری بسیاری داشتند. بعنوان مثال، شرکت Poclain بعنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان بیل هیدرولیکی در اروپا در دهه های 1950 و 1960، بزرگترین بیل هیدرولیکی را تحت نام EC1000 به بازار عرضه نمود.
شرکت Poclain با تولید و فروش بزرگترین بیل هیدرولیکی تحت مدل EC1000، در سال 1970 یکی از بزرگترین تولید کنندگان بیل هیدرولیکی در قاره اروپا به شمار میرفته است.
عکس از: The Construction Index
در دهه 1980، استفاده از بیل های کابلی به نسبت بیل های هیدرولیکی جدیدتر، شدیداً رو به کاهش بوده است. بیل های هیدرولیکی قیمت پایین تری داشته و دارای عملکرد آسان تر و کارآمد تری بوده اند. امروزه، تنها تعداد انگشت شماری از تولید کنندگان اقدام به تولید بیل های کابلی میکنند.
مانند بسیاری از تجهیزات حمل و نقل زمینی، تولید اینگونه ماشین آلات نیز در دهه های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته و تولید کنندگان با استفاده از فناوری های نوین اقدام به تولید ماشین های عظیم تری نموده اند. این روند توسط شرکت آلمانی Orenstein and Lopple (O&K) بطور جدی آغاز شد. این شرکت با تولید و رونمایی از دستگاه RH-300 خود بعنوان بیل دارای ظرفیت سطل سه برابر نسبت به بیل های تولید شده توسط Poclain به مدل EC-1000، در سال 1979 یعنی کمتر از دو دهه پس از تولید اولین بیل هیدرولیکی کامل خود به نام RH5 در سال 1961، نام خود را بعنوان تولید کننده ماشین آلات عظیم الجثه معدنی در بازار به ثبت رساند.
هنگانی که شرکت O&K بیل مدل RH-300 خود را که دارای ظرفیت سطل سه برابر بیشتر از بیل EC-1000 تولید شده توسط Poclain را در سال 1979 رونمایی کرد، این مدل خود بعنوان بنیان تولید ماشین الات معدنی عظیم الجثه تلقی میگردیده است.
عکس از: bauform24.biz
در دهه های اخیر، تولید کنندگانی نظیر کوماتسو، هیتاچی، کاترپیلار، Bucyrus، Demag، و لیپر (Liebherr) مرز فناوری های نوین را در نوردیده و اقدام به تولید اینگونه ماشین الات با فناوری نوین نموده اند.
بزرگترین بیل تولید شده Bagger 293 نام دارد که دارای بزرگترین سطل تخلیه می باشد.
لینک کوتاه خبر : https://www.rahma.ir/rhm/rahma2123