دستگاه های Sucroflex - وارش شیمی بهار
فاکتور بسیار مهم در مورد دانه های شکر، رنگ آن است که بسته به دانسیته نمونه از سفید برلیانی تا زرد مایل به قهوه ای قابل تغییر است. کمیسیون بین المللی ICUMSA برای روش های یکسان آنالیز شکر، انواع رنگ ها را برای درجات مختلف رنگ شکر سفید تعریف می کند. این درجه بندی رنجی از 0-6 را پوشش می دهد. عدد صفر مربوط به شکری با حداکثر سفیدی است، در حالی که عدد 6، شاخص شکر سفید با بالاترین رنگ و کمترین درجه کیفیت می باشد. دستگاه Sucroflex جایگزین روشی دستی است که در آن نمونه شکر که درجه رنگ و کیفیت آن ناشناخته بود، در طول خطی شامل 7 نمونه شکر با رنگ های استاندارد حرکت می دادند و به طور چشمی موقعیت آن را بنا به تطبیق رنگ بهتر، تشخیص می دادند. در دستگاه Sucroflex با استفاده از نورسنج کروی متمرکز، انتشار نور و روشن سازی بدون سایه نمونه ها تضمین شده است.